tiistai 21. huhtikuuta 2009

Korukilpailu

Hiirenkorvalla
Helmikauppa-blogin viralliset avajaiset on nyt!!! Hiirenkorvalla toimii maskottina ja avaa tänään käynnistyvän "Oi ihana toukokuu" -korukilpailun....


Kilpailu alkaa tänään klo 14.00 ja korukuvien lähetysaika päättyy 15.5.2009 klo 24.00.

Jokainen osallistuu yhdellä korulla. Tekotapa on täysin vapaa....

Kaikki kilpailukuvat julkistetaan yhtä aikaa 16.5.2009 Helmikauppa -blogissa.
Ja tämä on tärkeää: kilpailukuvien julkistaminen omissa blogeissa ei ole sallittu ennen lopullisen tuloksen julkistamista... :)

Kilpailuun osallistuvien korujen kuvat lähetetään sähköpostiimme helmikauppa@gmail.com. Liitä kuvan mukaan korun nimi, oma nimesi, osoitteesi,puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Korun nimi ja numero näkyvät äänestäjille kuvan yhteydessä.
Saamme oikeuden muuttaa kuvan resoluutiota Helmikauppa-blogiin sopivaksi.

Äänestys alkaa sitten 16.5.2009 klo 20.00 ja päättyy 21.5.2009 klo 19.00. Tulokset julkistetaan 22.5.2009 klo 10.00 Helmikauppa-blogissa (http://www.helmikauppa.blogspot.com/).


Jokaisella äänestäjällä on yksi ääni käytettävänään, ja vain yhtä korua saa äänestää.... omaa korua ei saa äänestää, muuten tahti on vapaa... ;)

Ja ne palkinnot.....

Korukilpailun voittaja saa helmiä (arvo n. 76 €).


... Sekä äänestäjien kesken arvotaan myös palkinto (arvo 25 €).


Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.... joten sekä kilpailijoilla että äänestäjillä on oltava toimiva sähköpostiosoite... :)

"Oi ihana toukokuu" .... mitä ikinä se kenelle mieleen tuokaan... Lomaa, valmistumista, häitä, ristiäisiä, oman lapsen tai lapsenlapsen syntymää...., lupausta kesästä... Ihan mikä hyvänsä asia voi olla inspiroimassa...

Mitään materiaalirajoituksia ei myöskään ole... Kaikki luovuuden kukkaset kukkikaa! <3


Iloisina ja valmiina henkäilemään ihastuksesta täällä odotamme...

Terveisin Helmiliina ja Luminukka (itsensä jäävänneet...) ;)

4 kommenttia:

 1. Onnea yhteisblogille ja jopas keksittekin kivan aloituksen! Päässä hyrrää toukokuisia ideoita, kunhan vaan ehtisi toteuttamaan. No ehdin varmaan jossain vaiheessa. Tosi ihana palkintokin näemmä odottaa minua... eiku... sitä kuka sitten voittaakin. ;)

  VastaaPoista
 2. Onko kuvan suhteen mitään rajoituksia? Saako siinä olla korun nimi? Lähikuva jostain kohdasta? Minulla on yksi koruliini, jota olen ajatellut sillä mielellä. ;)

  VastaaPoista
 3. Hei Sally!
  Saa olla korun nimi kuvassa ja saa olla lähikuva... Oleellista on, että kuvaa ei ole aiemmin julkaistu missään... Vaan ensijulkaisu on kilpailussa... :)

  Lämpimästi tervetuloa kisaan mukaan! <3

  VastaaPoista
 4. Kiva idea uuden blogin aloittamiselle. Oli ihan tosissaan tarkoitus osallistua elämäni ensimmäiseen korukilpailuun ja mietiskelin jo ideoita, mutta pirkale se 15. päivä on jo ylihuomenna. Jos en ehdi korun kanssa mukaan, niin ainakin äänestämään.
  Toivottavasti ideoitte lisää kilpailuja, vaikka kesä- tai syyskilpailu!

  VastaaPoista